Az optimális kiszolgálás érdekében ez a weboldal sütiket (cookie) használ, például statisztikai célokra. Weboldalaink használatával egyetértését fejezi ki. További információk [adatvédelmi nyilatkozatunkban] (https://www.viega.hu/hu/meta/footer/adatvedelem.html?target=_blank).

Ok

Viega Prevista

Egyszerű szerelés, maximális kialakítási szabadság: Új előfalas rendszerünk fejlesztése során eddigi tapasztalatainkat és ötleteinket bevetettük. Az eredmény: Viega Prevista. Az újgenerációs előfalrendszer. Munkaidőt takarít meg, és mind az Ön, mind ügyfelei számára a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja.

Egy öblítőtartály. Három alkalmazás.

Keskeny és variálható: Választékunkat radikálisan leegyszerűsítettük Önnek. Három előfalrendszer van száraz és nedves építéshez. A rendszerek középpontjában új Prevista öblítőtartály található. Szerszám nélkül szerelhető, és ráadásul minden Visign működtetőlap illeszkedik hozzá.

Termékrészletek

Kiváló minőségű anyagok. Minden ízléshez.

A furnérozott fafelülettől a szálcsiszolt nemesacélon át az üvegig és magas minőségű műanyagig – az új Visign működtetőlapok anyagai rendkívül sokrétűek. Minden ízléshez ideális kialakítást, valamint a legkorszerűbb technológiát kínálják. Az összes lap kompatibilis a Prevista öblítőtartállyal, és szinte szerszám nélkül szerelhető.

Termékrészletek

Az Ön ötletei alapján fejlesztettük.

A Prevista egy olyan előfalrendszer amit Önökkel együtt feljlesztettünk. Teszteltük, felülvizsgáltuk és optimalizáltuk. Az eredmény a gyors szerelhetőségén is látszik. Az eredmény lenyűgöző, amit a gyors és egyszerű beépítés is mutat.

Tesztelve, jóváhagyva.

Több szakember is végig kísérte, tesztelte és értékelte a Previstát a prototípustól a kész termékig. Megkérdeztük őket. Nézze meg, mi a véleményük az új előfalrendszerről.

Beszámolók

Egyszerűbb. Változatosabb. Jobb.

Győződjön meg róla személyesen, és keressen bennünket még ma. Szívesen egyeztetünk időpontot, hogy megmutathassuk Önnek az új Prevista előfalrendszert.

  • Megbízható Viega minőség
  • Egy rendszer minden alkalmazási területen
  • Gyors és egyszerű szerelés
  • Maximális gazdaságosság
  • Meggyőző szolgáltatás
  • Teljes kompatibilitás
  • Egyedi design
  • Magas színvonal