Az optimális kiszolgálás érdekében ez a weboldal sütiket (cookie) használ, például statisztikai célokra. Weboldalaink használatával egyetértését fejezi ki. További információk [adatvédelmi nyilatkozatunkban] (https://www.viega.hu/hu/meta/footer/adatvedelem.html?target=_blank).

Ok

Az öblítőtartály

A Prevista öblítőtartály az alapja új előfalas alkalmazásainknak – mindegy, hogy a fürdőszobát száraz vagy nedves építéssel tervezi. Minden Prevista WC-elemnél egyforma. A töltő- és lefolyószelepek, valamint működtető mechanikája minden alkalmazásnál egységes. Az öblítőtartály 3H és 3L változatokban érhető el.

 • Vízcsatlakozás

  A rugalmas vízcsatlakozás az új fejlesztésű adapterrel belső tömítéssel valósítható meg, és másodperceken belül csatlakoztatható tetszés szerinti csővezetékrendszerekhez.

 • Fúvás

  Az új öblítőtartály egy extrudált műanyag tömlő formaszerszámba való fúvásával készül. Az eredmény: maximális tömítettség és megbízható, hosszú távú minőség.

 • Töltőszelep

  A töltőszelep szerszám nélkül szerelhető be és ki, és biztosítja a gyors újratöltést az utánöblítéshez.

 • Öblítőáram-fojtó

  Az állítógyűrű öt fokozatban történő forgathatósága lehetővé teszi minden kerámiánál az optimális öblítőáram beállítását.

Tudjon meg többet

Egyedi kialakítás

A kialakítási lehetőségek sokoldalúak, hiszen az öblítőtartály minden Visign működtetőlappal kompatibilis. Így minden beépítési helyzetben testre szabott ajánlatok állnak rendelkezésre az egyedi kialakításokhoz.

Made in Germany

Az öblítőtartály Németországban készül. A fenntartható gyártás és a hosszú élettartam biztosított. A maximális biztonság és minőség érdekében kiszállítás előtt minden öblítőtartály tömítettségét és működését egyesével ellenőrzik.

Magától értetődő szerelés

Az összes mozgó és kézzel szerelhető alkatrész sárga. Az új kezelési koncepció előnyei különösen jól láthatók az új lefolyószelepnél. Nézze meg képgalériánkat is.

Egyedülállóan rugalmas öblítési mennyiségek

Az öblítőtartály 3,5 és 7,5 liter közti térfogatot kínál teljes öblítési mennyiségnél, ill. 2 és 4 liter közti térfogatot öblítési részmennyiségnél. Néhány kézmozdulattal egyedi beállítások is lehetségesek 0,5 literes lépésekben.

Alkalmazások

Jelentősen egyszerűsítettük portfóliónkat. Három előfalas alkalmazást kínálunk. Száraz építésnél, fali szereléshez és könnyűszerkezetes falhoz a Prevista Dry, sínes szereléshez a Prevista Dry Plus és nedves építéshez pedig a Prevista Pure elem alkalmazható. Minden rendszer ugyanazt az öblítőtartályt tartalmazza. Így előfalas rendszerét szupergyorsan összeállíthatja és beszerelheti.

Száraz építés

Új előfalas alkalmazásunk, a fali szereléshez és könnyűszerkezetes falhoz kínált Prevista Dry a számos újszerű funkciónak köszönhetően megkönnyíti a száraz falszerkezetekben való szerelést. Robusztus kialakítású és ezáltal maximálisan megbízható.

Prevista Dry

Új előfalrendszerünk egyszerű szerelési koncepciójának köszönhetően sok időt és pénzt takarít meg. Ugyanakkor rugalmasan az ügyfelek igényeihez igazítható.

Gyors és egyszerű szerelés

A szerelési előkészületek, pl. a lyukak kifúrása után, a Prevista Dry három szerszámmal szerelhető: összehajtható mérőléc, vízmérték és 13-as kulcs. Ahogy az öblítőtartály esetében, a szerszám nélkül szerelhető elemek itt is sárgák. Az olyan megoldások, mint a fali rögzítő, rugalmasságuknak köszönhetően még több időt takarítanak meg és ezáltal mégegyszerűbben lehet az elemet a falra szerelni.

Intelligens gyorsszorító

A vízcsatlakozások és -lefolyók magasságállítása a mosdóhoz és a vizeldéhez eddig rendkívül időigényes volt. Az új gyorsszorítók forradalmasítják ezt a munkalépést, és magas fokú stabilitást kínálnak, ami semmiben sem marad el egy csavarzattól.

Funkciók az ügyfél nagyobb kényelméért

A jövőt tekintve fontos téma a generációkat kiszolgáló fürdőszoba. A Viega Prevista megteremtette ennek alapfeltételét mivel az alapkivitel állítható magasságú. Ezen kívül lehetővé teszi az összes ismert gyártó zuhany-WC-inek beszerelését.

Egyéni szerelés síneken

A Prevista Dry előfalas rendszer sínekkel és összekötő idomokkal egészíthető ki. Az eredmény: Prevista Dry Plus – egy rendszer, mely az egyediség és szerelési kényelem vonatkozásában új mértéket szab.

Prevista Dry Plus

A Prevista Dry Plus segítségével a legegyedibb kívánságok is teljesíthetők. Ezen kívül a sínrendszer nemcsak széles körű kialakítási lehetőségeket biztosít, hanem gyorsan fel is szerelhető.

Gyors szerelés a sínben

A sínben való szerelés ugyanolyan egyszerű, mint a fali szerelés: Az új fejlesztésű lábat egyszerűen helyezze be a sínbe, reteszelje, és kész. A kiigazítás és a felső sínen a két összekötővel való rögzítés után már csak a vízcsatlakozásokat kell létrehozni. Részletes információk a Prevista Dry Plus szereléséről a szerelőfilmben érhetők el.

Egyedi kialakítási lehetőségek

A Prevista Dry Plus burkolásának legelegánsabb módját a Murodesign MuroLive! többrétegű lemezei jelentik. A sokrétű kialakítási lehetőségeknek és az egyszerű klipszes technikának köszönhetően a lemezek kreatív és gyorsan megvalósítható fürdőszobatervezést tesznek lehetővé – nem csak magánházak és lakások fürdőszobáinak felújításakor, ill. építésekor, de hotelek és kórházak fürdőszobáiban is.

Az online alkalmazás

A Viega Prevista online alkalmazása méretre pontosan kiszámítja és összegzi az anyagszükségletet. Ezen kívül elkészíti a megfelelő szerelési rajzokat és a szöveges leírásokat is.

Nedves építés

A modern előfalas technika találkozik a bevált eljárásokkal: A Prevista Pure rendszerrel és az új öblítőtartállyal egyéni, magas minőségű és hosszú élettartamú installációk valósíthatók meg a nedves építésben.

Prevista Pure

A „Pure” a nemzetközi piacon a „nedves építési módot” jelenti. Ennek megfelelően Prevista Pure előfalas blokkjaink a nedves építés követelményeihez igazodnak. Az egyedi szerelésnél magas fokú rugalmasságukkal tűnnek ki. Blokkok elérhetők WC-hez, vizeldéhez, mosdóhoz és bidéhez – minden esetben két változatban, 820 mm és 1070 mm építési magassággal.

Teljesen előszerelve

Hogy megkönnyítsük a dolgát, a Prevista öblítőtartály belső szerkezete teljesen előszerelt, és lehetővé teszi az elölről történő működtetést. A 820-mm-es változat gond nélkül fentről is kezelhető. Ezen kívül a rugalmas magasságállítás növeli a szerelésnél a variabilitást.

Zajvédelemmel

A toalettöblítés működtetésénél a lehető legjobban el kell kerülni a zajkibocsátást. A Prevista Pure mindezt biztosítja hangszigetelt burkolatának köszönhetően.