Az optimális kiszolgálás érdekében ez a weboldal sütiket (cookie) használ, például statisztikai célokra. Weboldalaink használatával egyetértését fejezi ki. További információk [adatvédelmi nyilatkozatunkban] (https://www.viega.hu/hu/meta/footer/adatvedelem.html?target=_blank).

Ok
Kezdőoldal

Visign for More 205

8625.1

Tovább a katalógushoz

Modell cseréje

  • Egyszerű szerelés

    Szerszám nélkül szerelhető. A csempével egy síkban levő beépítés ugyanúgy lehetséges, mint a Viega adagolórekesz szerelése.

  • Viega Hygiene+ funkció

    Ez kérésre a legtöbb Visign for More működtetőlapnál beprogramozható. Ezáltal a WC-öblítés rendszeresen automatikusan aktiválódik, és biztosítja, hogy mindig tiszta víz érkezzen a vezetékből.

Tudjon meg többet

Magas esztétikai és kezelési igényesség

Legyen fa vagy üveg, réz-arany vagy antracit: A Visign for More működtetőlapok számos nemes anyagban és színben érhetők el. Ezzel együtt modern technikai megoldásaikkal tűnnek ki: A Visign for More sorozat két működtetőlapja opcionálisan vagy szériában megvilágított beépítőkerettel rendelkezik, mely reagál a közelítésre – tájékozódási segítségként a sötétben. Ezen kívül a legtöbb Visign for More működtetőlap esetében a Viega Hygiene+ funkció is beprogramozható. Ezáltal a WC-öblítés rendszeresen automatikusan aktiválódik, és biztosítja, hogy mindig tiszta víz érkezzen a vezetékből.

A Visign for More sorozat működtetőlapjai szerszám nélkül szerelhetők. Igény esetén csempesíkba építhető és rendelhető hozzá Viega tablettaadagoló is.

Egy további kiemelkedő képesség: A Visign for More 205 szenzitív működtetőlap öblítéskor érintésmentes kényelmet biztosít. A működtetéshez egyszerűen tartsa a kezét kis távolságban a kívánt öblítési funkció elé.

A következőkhöz:

minden Prevista vakolat alatti öblítőtartály

Tulajdonság

kézi működtetés elölről, 2-mennyiséges öblítéstechnika

Kialakítás/felszereltség

rögzítőkeretek, működtetőrúd, rögzítő csavarok

Anyag

üveg

Takarólap

mélyfekete üveg